top of page

Na dovolenou na Milos!

Může se to zdát složité, ale není. Letadlo vás dopraví na ostrov, kolegyně se pro vás staví autem, nasměruje vás na apartmán a cestou si vystoupí. Když budete cokoliv potřebovat, zůstává na ostrově a můžete se na nás obrátit. Mapou s nejhezčími plážemi a tipy na pěší výlety (pokud ráno vstáváte brzy) vás vybavíme ještě před odletem.




Na apartmánu je vše uklizené, voda ve sprše sluníčkem ohřátá, můžete si vychladit pokoj anebo rovnou vyrazit na pláž a cestou se zastavit pro něco dobrého. Supermarket je 300 metrů, skvělá pekárna (mají hodně druhů kávy a výtečné nanuky) po cestě na kouzelné Sarakiniko.



Pokud se rovnou vydáte na nejoblíbenější pláže na jihu ostrova (Fyriplaka, Provatas, Paliochori, Agia Kyriaki), můžete se cestou zpět zastavit na večeři v taverně v přístavu Adamas. Je to nejrušnější místo ostrova, ale s žádnými davy nepočítejte. Milos je zkrátka jiný, dobře ukrytý klenot Kyklád.



Těšíme se na vás, druhá polovina sezóny je ještě neobsazená. Nestyďte se namodelovat termín a napsat si o cenu. Vždycky platí, že delší pobyt je možné více slevnit než pobyt krátký. Delší jsou u nás pobyty nad 10 nocí. Také je možnost vybrat si neobsazené noci v měsíci který máme více plný, my rádi zaplníme "skulinu" a odměníme vás nižší cenou. Po neobsazených nocích pátrejte v našem kalendáři (nepřeškrtnuté dny jsou k dispozici). https://cs.milosvillage.com/book-a-room




209 views0 comments
bottom of page