top of page

Jak u nás funguje dovolená?

Updated: Sep 28, 2021

Jak to funguje, když přijedete k nám do Milos village?

Krátce před vaší dovolenou dostanete e-mailem podrobné pokyny včetně mapy pláží ostrova (těšte se, nádherných a různorodých pláží máme tolik, že je za jednu dovolenou ani nestihnete) a několika tipů k objevování (pro procházkáře).


Potvrdíme si taky, jestli na ostrov přicestujete letadlem nebo trajektem. Vynasnažíme se, abychom byli schopni vás po příjezdu na ostrov zavést do Apartmánu/Studia, a stejně tak při vaší zpáteční cestě.


Po příjezdu do naší ulice obejdete budovu do vnitřního dvorečku a odemknete si. Zvědavé kočičky od sousedů uz vas budou okukovat, právě tady si s nimi definujete svůj vztah. Pokud o jejich přítomnost stojíte, budou vás věrně sledovat na každém kroku. Pokud ale chcete soukromí, zažeňte je.


Lednička je vychlazená a celý apartmán je připraven. Je jenom na vás, jestli si po náročné cestě dáte rychlé kafe a posadíte se na chvilku u mramorového stolku, nebo nedočkavě vybalíte plavky a vyrazíte hned na pláž.

Cestou od vody můžete nakoupit v blízkém supermarketu anebo se rovnou zastavit na večeři, nejbližší taverna je jen 300 m.

Vaše dovolená právě začíná. P.S. Pokud budete během dovolené něco potřebovat vědět, máme na sebe nepřetržité spojení a mluvíme česky. Zarezervujte si termín pro sebe, napište nám do zprávy nebo přes web https://cs.milosvillage.com/



V taverně Bakalikon Galanis, kousíček od apartmánu

A něco na osvěžení
Markos má rád rošťárny.

Vidíte moře nalevo? Před ním hledejte střechu našeho domku


348 views0 comments
bottom of page